Synoptik

Der er mange forskellige måder at bruge løsningen fra House of Control på, og Synoptik er endnu en virksomhed, der har specielle behov. Synoptik Norge AS er ejer af de to optiske kæder Brilleland og Interoptik, og driver i alt ca. 140 butikker i Norge. 57 Interoptik butikker kører under franchise, de andre er selvejede.

“Vi har hovedsageligt anvendt House of Control til at holde styr på butikkernes lejemål. Vi havde et stort behov for at få et overblik over alle løbetider og opsigelsesfrister forbundet med vores kontrakter, noget der ikke var så nemt, når alting var baseret på Excel ark. Normalt er vi 3-4 personer, der bruger systemet. Derudover er der er flere medarbejdere i virksomheden, der bruger systemet som reference.”

Nina Tjeldflaat, Financial Controller i Synoptik Norge

Den største fordel for Synoptik har været reduceret risiko for at tidsfrister overskrides. Når en aftale er ved at udløbe, sender systemet automatisk en e-mail til den ansvarlige. De vil så have god tid til at lægge en yderligere plan for brug af lokalerne, og muligvis genforhandle vilkår.

“Når alle oplysninger er på plads, er løsningen helt fantastisk. Vi har et samlet digitalt arkiv, der gør det let tilgængeligt for alle, der har brug for oplysninger herfra.”

De bruger også løsningen til at indsamle aftaler med franchisetagere og til forskellige udbydere af f.eks. el- og kontorudstyr, samt til en omfattende portefølje af virksomhedernes aftaler. Ellers bruges løsningen som reference. Brugervenligheden gør det meget nemt at finde netop den aftale, du leder efter. Alle kontrakter bliver scannet ind som vedhæftede filer, desuden har Synoptik en tilpasset forside, der viser de vigtigste elementer i kontrakten.

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER?

RING TIL OS PÅ 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Så vil én af vores venlige konsulenter kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak

Chat
Book demo