SpareBank 1 Banksamarbejdet DA

Sparebank 1-alliancen er et bank- og produktsamarbejde, hvor Sparebank 1-bankerne i Norge samarbejder gennem det fællesejede holdingselskab Sparebank 1 Gruppen AS.

Alliancen havde allerede et kontraktopfølgningsværktøj, men ønskede et system, som i højere grad kunne dække deres behov. De ville anskaffe sig et effektivt værktøj, som bedre kunne give overblik over fælles allianceaftaler, egne aftaler indgået af selskaberne/bankerne,  alarmer  på udløbsdatoer, opsigelsesfrister samt hjælpe til at kontrollere økonomiske forpligtelser. Efter en udbudsrunde faldt valget på Complete Control.

«Når vi er ude hos selskaberne og præsenterer den nye løsning til kontraktopfølgning, får vi udelukkende positive tilbagemeldinger. De synes, det er enkelt at benytte, overskueligt, og de ser flere muligheder i det end blot et arkiv.»

Ronny Lysaker Lehn, Indkøbsdirektør SpareBank 1 Banksamarbeidet DA

Der ligger allerede prædefinerede omkostningsnøgler i systemet, som benyttes i forbindelse med de forskellige aftaler. Systemet giver fuld oversigt over alle fælles aftaler, og alle juridiske selskaber kan få oversigt over egne aftaler lokalt.

«Implementeringsprojektet har opretholdt fremdriftsplanen, og det har været et vældigt positivt samarbejde. Når vi har fremlagt nye ønsker, er de altid blevet mødt med en vilje til at finde løsninger. Complete Control opfylder samtidigt de strenge sikkerhedskrav, som banker og finansieringsselskaber har til håndteringen af sensitiv data.»

Liv Berit Almli Stubne, Fagansvarlig for elektroniske indkøbsløsninger, SpareBank 1 Banksamarbeidet DA

Complete Control giver Sparebank 1-alliancen mulighed for at synliggøre selskabernes/bankernes fremtidige økonomiske forpligtelser i forbindelse med allianceaftalerne, samtidigt med at de enkelte banker/selskaber får synliggjort deres egne aftaler.

 

 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER?

RING TIL OS PÅ 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Så vil én af vores venlige konsulenter kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak

Chat
Book demo