Skousen

Danmarks førende og mest erfarne udbyder af hårde hvidevarer er Skousen. De var første større leverandør af hårde hvidevarer i Danmark, og har som de eneste i branchen solgt hårde hvidevarer i 60 år.

”Som økonomidirektør i Søstrene Grene indførte jeg House of Controls kontaktstyringsværktøj for at optimere driften i det daglige. Den erfaring har gjort det muligt at implementere løsningen effektivt i Skousen, så vi kan bruge den på ledelsesniveau med det samme. Hen over sommeren har vi fået arkiveret vores 150 leje- og franchisekontrakter, og vi har nu et overblik og en tryghed, som Excel slet ikke kan mønstre.”

Majken Pape, CEO i Skousen

I detailbranchen kan manglende overblik over kontrakterne have store økonomiske konsekvenser. Ofte skal kontrakterne genforhandles løbende, og hvis man overser en deadline, kan det i sidste ende betyde, at man mister et succesfuldt lejemål. Og især vækstvirksomheder er helt afhængige af, at kunne reducere risiko i et konkurrencepræget marked.

”Skousen er en ekspanderende virksomhed, og det betyder at der i tillæg til vores mange eksisterende leje- og franchisekontrakter, løbende kommer flere til. Kontrakterne løber typisk i 5 år, og der kan være store risici forbundet med at mangle overblik. En konkurrenceklausul kan udløbe, vi kan miste et lejemål, eller vi kan risikere, at uopsigelighedsperioden forlænges automatisk på et lejemål som vi ønsker at afstå. Med House of Controls kontraktstyringssystem bliver vi varslet i god tid, inden en kontrakt udløber. Det betyder, at vi som ledelse har tid til at fokusere, prioritere og i sidste ende tage gode beslutninger,” pointerer Majken Pape

 

Læse hele referansecasen her

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER?

RING TIL OS PÅ 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Så vil én af vores venlige konsulenter kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak

Chat
Book demo