Notabene AS

Med 105 butikker fordelt i hele Norge er Notabene en af de største kæder indenfor bog- og papirbranchen i Norge. Butikkerne fører et stort udvalg af bøger, spil, legetøj, gaver, rejseprodukter samt skole- og kontorvarer. Omsætningen er på ca. 450 millioner norske kroner.

«Vi er en boghandlerkæde med 105 huslejeaftaler fordelt på vores butikker rundt omkring i landet. Budgettering af husleje og opfølgning på lejekontrakter kan selvfølgelig være en ressourcekrævende opgave for mig som business controller. 

Da jeg det første år lavede huslejebudgettet for kæden, tog det mig flere dage. Med Complete Control er opgaven overstået på ca. 2 timer. Derudover kan jeg være ekstra sikker på, at estimaterne er rigtige.»

Roar Buskoven, business controller i Notabene AS

 

«105 huslejeaftaler handler imidlertid om mere end bare direkte omkostninger. Det er 105 aftaler med egne udløbsdatoer, individuelle regler for eksempelvis fællesomkostninger samt anden dokumentation.

Complete Control giver os varslinger, når huslejeaftalerne er ved at udløbe, så vi kan påbegynde eventuelle genforhandlinger eller fraflytninger. Derudover er det et godt sted at opbevare al anden information.

Når jeg har behov for hjælp med løsningerne, får jeg både hurtig og korrekt support — enten via telefon eller chat. Vi vil sandsynligvis snart begynde at bruge Complete Control til flere af Notabenes økonomiske forpligtelser.»

 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER?

RING TIL OS PÅ 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Så vil én af vores venlige konsulenter kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak

Chat
Book demo