Kluge Advokatfirma

Kluge er et full-service forretningsorientert advokatfirma med 170 medarbejdere, som arbejder i fire byer i Norge: Oslo, Stavanger, Bergen og Hamar. Kluge har en omsætning på 320 millioner norske kroner (2015). Kluge Advokatfirma har været kunde hos House of Control siden 2014.

«Det som gør vores brug af Complete Control lidt speciel, er, at vi bruger platformen til at se på mere end bare omkostninger. Vi har nemlig lagt alle vores rammeaftaler med klienter ind i systemet.

House of Control giver os alarmer, når rammeaftalerne udløber, og når de skal prisjusteres. Dette gør, at vi altid bevarer overblikket og bliver mere effektive, når vi skal følge op på vores klientrelationer.»

Janne Felumb, projekt- og administrationskonsulent i Kluge Advokatfirma AS

«Vi har fået komplet kontrol over alle vores huslejeaftaler for vores fire kontorer, kontordrift, forsikringer, markedsføring, økonomi, regnskab etc. Det var enkelt at implementere løsningen, og vi fylder stadig på med nye aftaler.»

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER?

RING TIL OS PÅ 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Så vil én af vores venlige konsulenter kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak

Chat
Book demo