Handelsbanken

Handelsbanken, med sine 49 filialer og cirka 750 medarbejdere, ønskede at erstatte deres selvskabte Excel ark med et centralt system til registrering af IT-udstyr. Bankens IT-afdeling registrerer alle brugere og hvilken slags IT-udstyr, de har, hvor i banken og i hvilken af de 49 afdelinger udstyret er placeret i, samt udstyrets forventede levetid. Der er i dag 2-3 medarbejdere, der administrerer løsningen, med Elisabeth Røraas som administrator. Hun er en IT-medarbejder med ansvar for brugerstyring, omkostningsberegning og PC-registreringsdatabase.

“Valget faldt på House of Control, da de har en løsning, der passer til vores lidt skæve behov. Så fik vi endelig et system, der erstattede vores enorme og utallige Excel-ark. Efter et års tid har løsningen været i daglig brug, og jeg føler tillid til, at vi har overblik over situationen. Regnskabet foregår utroligt hurtigt og effektivt. Det kan slet ikke sammenlignes med, hvordan vi arbejdede før.”

Elisabeth Røraas, Handelsbanken

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER?

RING TIL OS PÅ 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Så vil én af vores venlige konsulenter kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak

Chat
Book demo