Armaturjonsson AS

Armaturjonsson AS er et af Norges førende selskaber i levering af produkter og systemer til distribution af al slags vand, varme og køling indendørs i både boliger og kommercielle bygninger. Derudover tilbyder de installationsmateriel til rørlæggerbranchen. Selskabet har 30 ansatte og 240 millioner norske kroner i omsætning. De bruger et økonomisystem fra Visma.

«Vores selskab står midt i en rivende digital udvikling. Bagsiden af medaljen er stadig flere løbende aftaler med tjeneste- og løsningsleverandører. Disse kommer oveni et stort antal andre løbende aftaler — ikke mindst huslejeaftaler.» 

Kristine Holter, CFO/økonomichef i Armaturjonsson AS.

«Complete Control gør det enkelt for mig at holde styr på vores aftaler. Dermed har vi mulighed for at være på forkant og revurdere eller genforhandle før deres udløbsdato. Det er samtidigt hurtigt at lave præcise omkostningsberegninger for næste års budget.

Det tog mig kun få timer at implementere Complete Control. Det var enkelt, og jeg fik god hjælp fra konsulenterne i House of Control. Vi sparede fra begyndelsen penge, fordi vi kunne opsige unødvendige aftaler; for eksempel en otte år gammel leasingaftale på en printer, som skulle have været stoppet fem år tidligere.»

 

 

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER?

RING TIL OS PÅ 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Så vil én af vores venlige konsulenter kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak

Chat
Book demo