Secure Key

SecureKey – krypterede USB-drev – er en god nyhed for medarbejdere, der bruger USB-drev til at lagre følsomme oplysninger.

Mange virksomheder har en politik, der forbyder brugen af USB-drev, men deres anvendelse er stadig udbredt. Når kortet og risikoen ikke passer sammen, kan det være smart at have en sikker løsning.

Bestil SecureKey her

 

Unikt serienummer til identifikation
Med kryptering beskyttet af adgangskode falder risikoen for skader, hvis USB-drevet falder i de forkerte hænder. Og findes drevet af en ærlig sjæl, vil du få det tilbage, fordi det har et unikt serienummer og kontaktoplysninger til House of Control. Der er plads til mange forretningshemmeligheder på små USB-drev. Og netop den fysiske størrelse kan undertiden skabe problemer: De er nemme at miste. Når du ikke længere har kontrol over USB-drevet, ved du heller ikke hvem der finder det.

Enkel og sikker at anvende
SecureKey kommer med 8 GB lagerkapacitet, og den har adgangskode-beskyttet kryptering. En vigtig del af det praktiske design er, at det er en nøglering. Når du har USB-drevet på din nøglering, bliver det sværere at tabe det.

Secure Key

Køb SecureKey i dag!

Pris nu kun 490 kr. pr. hukommelseschip, med 8 GB lagerplads. Bestil her

Pris ekskl. moms og fragt.

Bestil Secure Key

Ring til os på 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Vi registrerer din bestilling og kontakter dig med flere detaljer.

SecureKey 8GB

Pris nu kun kr 490,- pr. stk.

Bestilt af

Chat
Book demo