IFRS 16 – løsning

Hvorfor bruge House of Control til IFRS 16 – rapportering?

Vores IFRS-løsning er en sofistikeret videreudvikling af vores software, som er blevet en stor succes i Norge og i stigende grad internationalt.

IFRS 16

Softwaren hedder Complete Control. Her registreres virksomhedens aktiver, aftaler og andre forpligtelser. Det giver brugerne en enkel, hurtig og præcis kontrol over fremtidige pengestrømme. Med andre ord er det et stærkt værktøj til budgettering og omkostningskontrol.

House of Control har allerede flere end 1000 kunder i 60 lande. De er yderst aktive brugere af løsningen Complete Control.

Vi har flere kunder, som enten er børsnoterede eller har egen virksomhed indenfor revision og regnskab. Vi har i fællesskab med dem set på, hvordan Complete Control kan videreudvikles til at håndtere de nye krav til balanceføring af leje-/leasing-kontrakter.

Vores IFRS-løsning har alle kendetegnene ved Complete Control – og så lidt til. Vi er overbeviste om, at den vil spare en CFO meget arbejde i dag såvel som i årene, der kommer, samtidigt med at den også vil levere træfsikre tal.

Aktuelle saker om IFRS 16:

Ingen tid til at spilde før IFRS 16 træder i kraft
– KPMG-partnere råber vagt i gevær om den nye IFRS-standard for lejeaftaler.

Definition og påvirkning – IFRS 16
– IFRS 16 påvirker ikke kun regnskabsafdelingen og hvordan en leasing aftale er defineret.

 

Motta vår 16-siders unike guide om IFRS 16

Guiden omfatter noen av kravene som stilles i de nye IFRS 16 reglene, og viser deg hvordan man kan få til rask og nøyaktig rapportering i henhold til ny standard.

Fyll ut skjemaet under for å motta guiden!

Chat
Book demo