Complete Control

Complete Control er en cloud-baseret løsning, der giver dig kontrol over aftaler, forpligtelser og aktiver

 • 100% person-uafhængig oversigt over aftaler
 • Du kan hurtigt og nemt finde alle fremtidige forpligtelser
 • Der sendes alarmer om opsigelser, fornyelser, betalingsfrister mm.
 • Budgetprocessen forenkles med en komplet oversigt over alle aftalens forskellige pengestrømme
 • Du kan til enhver tid se, hvem der disponerer over udstyr og aktiver
 • Systemet giver værdirapporter, der viser reel og registreret værdi på aktiver
 • Nem import og eksport til Excel og PowerPoint
 • Intuitiv funktionalitet og brugervenlig administration
 • 100% web-baseret SaaS løsning – ingen ny infrastruktur påkrævet
 • Complete Control fås på 5 forskellige sprog.

AUTOMATISKE ALARMER

Aldrig mere rod i aftalerne!
Intet bliver overset

CLOUD-BASERET OG NEMT AT BRUGE

Intet behov for ny infrastruktur
Krypteret, sikker kommunikation

STORE BESPARELSER

Eliminerer unødvendige omkostninger
Forbedrer bundlinjen

ALTID FULD KONTROL

Gør livet lettere for både medarbejdere og økonomichef!

TIL BÅDE SMÅ OG STORE VIRKSOMHEDER

Complete Control fungerer for virksomheder fra 20 til 10 000 medarbejdere, med en standardløsning til at opfylde de fleste krav. For udvidet og mere avanceret funktionalitet, kan vi skræddersy løsningen med relevante moduler, så du får præcis, hvad du har brug for. Klik på ikonerne nedenfor for at se den ekstra funktionalitet, der er i de forskellige moduler.

HUSLEJE

Administration af ejet og lejet ejendom er krævende, og det handler om en masse penge. Modulet Husleje sikrer, at du får et overblik over alle lejekontrakter og ejerskabsspørgsmål i forbindelse med virksomhedens ejendomme.

Modulet samler trådene relateret til leasing, prisregulering, boligtilstand samt ind- og udbetalinger. Og påminder dig om alle deadlines, så du har fuld kontrol over opsigelsesvarsler og eventuelle optionsdatoer. Tidsfrister, prisjusteringer, periodisk vedligeholdelse og aftalelængde overvåges og alarmeres til den ansvarlige person til den aftalte tid.

AKTIVER

Modulet Aktiver giver et overblik over alt det udstyr, virksomheden råder over. Med et par tastetryk får du en rapport over alle aktiver – med andre ord virksomhedens komplette inventaroversigt.

Du kan se, hvilket slags udstyr den enkelte medarbejder har, og finde ud af, om de har udstyr, der snart skal udskiftes samt udstyrets eventuelle servicehistorik. Modulet indeholder en oversigt over IT, kunst, køretøjer, maskiner etc. med høj værdi, samt anskaffelsesmetode, kunstner, garantidato, placering, ansvarlig medarbejder mm.

UDVIDET ALARMCENTER

Modulet Udvidet Alarmcenter giver mulighed for skræddersyet automatisering. Aktiv alarmering er et fundament i Complete Controls standardløsning, men dette modul giver endnu mere avancerede opsætningsmuligheder for alarmer.

Der kan gives alarmer om alle aftaletyper og forpligtelser, opfølgning af medarbejdere, over aktiver, indekser, projekter etc. For eksempel, hvis en medarbejder har fødselsdag eller et jubilæum, eller hvis medarbejdernes kompetencer (licenser, kurser, certifikater) udløber. Med andre ord, alle mulige tidsfrister i virksomheden, hvor det kan være nyttigt og vigtigt at få en automatisk besked.

INTEGRATION/INDEKS

Modulet Integration/Indeks sørger for prisjustering af aftalerne, med fuld integration med Danmarks Statistik. Dette giver mulighed for mere præcis beregning af omkostninger og indtægter.

Tabeller hentes fra Danmarks Statistik, med danske, norske, finske og svenske indekser helt tilbage til år 1900. Funktionen sparer tid og giver en god faktureringsbasis. Modulet giver automatisk prisregulering i henhold til valgt indeks, og der kan også oprettes alarm om prisindeksændringer. Modulet indeholder rapporter i Excel med alle planlagte og historiske ændringer.

HR/KOMPETENCE

Modulet samler HR-dokumenter og aftaler og giver besked, når kompetencer og certificering udløber, ved sygefravær, samtaler eller andre datofrister.

Modulet HR / Kompetence giver en overskuelig og enkel oversigt over udløbne certificeringer, kompetencer til at opfylde en jobtitel, billeder af medarbejderne, unikke søgeværktøj på ekspertise i organisationen, CV-eksport med valgfri information, vedhæftede filer om medarbejderne etc.

PROJEKTSTYRING

Modulet Projektstyring giver mulighed for mere effektiv projektstyring, hvor der tages hensyn til både menneskelige ressourcer og aktiver i planlægningen.

Med modulet kan du tildele personale og aktiver til et udvalgt projekt med “real time” status, og se om enhed eller person er ledig. Modulet giver også et klart omkostnings- og indtægtsbillede af projektet, samt historik om medarbejdere og projekter, de har været involveret med før, projektkalender mm.

DOKUMENTCENTER

Modulet Dokumentcenter giver dig mulighed for at få en god oversigt over alle typer vigtig dokumentation. Du kan uploade vedhæftede filer til en mappestruktur, dele mapper med autoriserede personer, give læse- og skrive rettigheder med tidsbestemt adgang mm.

Eksempler på forskellige dokumenter, der kan knyttes til programmet kan være mødereferater, aftaleskabeloner, bestyrelsesreferater- og dokumenter, planlægnings- og sikkerhedsmærkninger mm.

TRANSAKTIONER

Modulet Transaktioner er et unikt værktøj til aktiv styring af virksomhedens aftaler. Modulet giver mulighed for at opdele og systematisere omkostninger (eller indtægter) forbundet til aftaler og forpligtelser efter behov.

Du kan dele op i udgifter pr. afdeling / selskab eller i henhold til regnskaber, definere flere kategorier pr. aftale, sætte periodiske ændringer på beløb, klargøre hvilken valuta aftaler er udformet i etc. Der leveres rapporter i Excel eller pdf, og rapporteringsfunktionen har meget gode søgemuligheder.

VALUTA

Valuta er en funktionalitet, som vi kan aktivere efter behov. Den kan bruges, hvis virksomheden har aftaler i flere valutaer.

Complete Control synkroniseres dagligt med aktueller kurser, hvilket betyder, at du kan modtage præcise finansielle rapporter for aftaler og transaktioner i den ønskede valuta og i konverterbare oversigter.

MÆRKER/TAGS

Mærker/Tags er en funktionalitet, som vi kan aktivere baseret på, hvad forskellige kunder kan få gavn af. Det giver dig en nem måde at markere aftaler, aktiver, medarbejdere, projekter mv.

Du vælger mærkning med farve eller tekst efter behov.

En af de vigtigste ting man opnår med Complete Control er uafhængighed af enkeltpersoner samtidig med fuld kontrol over aftaler og forpligtelser. Aftaler på vegne af en virksomhed indgås på mange niveauer af forskellige medarbejdere. Man behøver ikke have mange medarbejdere, før det bliver svært at holde styr på tingene - især hvis den person, der underskrev aftalen har sygefravær, har flyttet afdeling eller er stoppet.

KENDER DU SVARET?

9 ud af 10 danske virksomheder kan ikke svare på disse spørgsmål.

 • Hvor mange aftaler er din virksomhed en part i?
 • Hvad er de resterende forpligtelser i disse aftaler?
 • Hvor længe løber aftalerne?
 • Hvornår skal de evt. opsiges for at undgå uønsket fornyelse?
 • Hvad er omkostningerne for virksomhedens aftaler i de kommende 12 måneder?
 • Er der procedurer på plads, hvis en medarbejder forlader virksomheden?
 • Kan du nemt give værdien og serienummeret for IT-udstyr der er forsvundet eller stjålet?

Hvis dette også gælder for din virksomhed, kan det være en meget god idé med en dialog med os!

Andre produkter

HAR DU SPØRGSMÅL OM VORES PRODUKTER?

RING TIL OS PÅ 7199 2275

... eller udfyld felterne forneden. Så vil én af vores venlige konsulenter kontakte dig inden for 24 timer for en uforpligtende snak

Chat
Book demo