Aktuelt

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Ledige stillinger

House of Control er i stærk vækst og vil øge fokus i Norden. Vi leder efter nye proaktive mennesker, der kan og vil bidrage til at skabe et godt humør og en positiv udvikling for virksomheden. Send venligst en åben ansøgning til: post@houseofcontrol.dk

IFRS 16 - rapportering

Den ultimative løsning for IFRS 16

Hurtig og præcis rapportering af leje- og leasingkontrakter.


Årsregnskap - Complete Control

Et smartere årsregnskab

Årsopgørelsen bør ikke være en arkæologisk udgravning i skabet. Resursebruget går ned, og præcisionen stiger, når du i stedet bruger enkle digitale værktøjer.


8 genveje til 2018-budgettet

Brug tiden på at definere, hvad I skal satse på – og lad de faste indtægter og udgifter være et museklik væk. Se vores 8 tips til budgetarbejde hentet fra de bedste.


IFRS 16

IFRS 16 - Regnskabsføring af lejeaftaler: Hjælpen er på vej!

KPMG-partnere råber vagt i gevær om den nye IFRS-standard for lejeaftaler. Ingen tid at spilde, siger de i Finansavisen. House of Control har løsningen klar til sine kunder indenfor kort tid.


Fuld kontrol på aftaler = Økonomisk vækst!

Iværksætteren Lasse Sten, fra House of Control, udviklede det værktøj som alle virksomheder i vækst har brug for hvis de ønsker at få bedre kontrol på likviditeten.


Derfor går outsourcing ikke af mode

Væksten i B2B-markedet beviser at outsourcing er en tidsløs klassiker i erhvervslivets strategiarbejde. At have kontrol over alle aftaler er nøglen til hvor stor profit virksomheden opnår, samt hvor meget tid og hvor mange kræfter, der bliver frigjort til kerneaktiviteter.


Få kontrol før persondataloven træder i kraft!

Persondataloven træder i kraft maj 2018. Gør noget nu for at undgå store bøder, når den nye lov bliver gældende! Jurister og andre fageksperter skriver meget om EU’s nye persondatalov, som træder i kraft i maj 2018. Derfor er dette ikke en guide til forordningen, men et bidrag til den praktiske løsning af en del af de krav, der kommer.


Hurtigere og mere præcise budgetter

Det er enklere end du tror at lave et budget for 2018, som både er mere præcist og som tager kortere tid end nogensinde før.


Sådan får de smarte en lavere faktura fra revisor

Opleves besøg af revisor som en dyr omkostning, som ikke skaber værdi for virksomheden? Som desuden fjerner fokus fra daglig drift og er tidskrævende for de ansatte? Sådan behøver det ikke være.

Chat
Book demo