Aktuelt

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Her er kriterierne for at balanceføre leasingaftaler

Er leasingaftalen i praksis en investering? Hvis leje- eller leasingaftalen opfylder 1 af 4 kriterier, skal den sandsynligvis balanceføres.

5 greb der reducerer personafhængighed (før ferien)

Er I sårbare, hvis bestemte medarbejdere ikke kommer tilbage efter ferien? Sådan reducerer du personafhængigheden med en håndfuld enkle greb før sommeren.


Forventer at bruge mindst 5 millioner kroner på at opfylde IFRS 16-kravene

En stor undersøgelse fra KPMG viser, at selskaber verden over arbejder på at overholde kravene i IFRS 16, og at valg og implementering af software er blandt de største bekymringer.


Tjekliste: Er House of Controls løsninger noget for jer?

House of Control er i kraftig vækst takket være vores løsninger til aftalekontrol, finansiel leasing og IFRS 16. Hvordan finder de den rigtige kunde til det rigtige produkt?


Disse afdelinger bør tale sammen om finansiel leasing

Har I mere end 50 ansatte i Danmark, Sverige eller Norge? I så fald er der stor sandsynlighed for, at leasingaftaler skal behandles som investeringer i jeres regnskab. Det betyder, at alle afdelinger, der indgår den type aftaler, bør tage sig en snak med økonomiafdelingen.


Sådan opnår I den optimale implementering af Complete Control

Customer Success-teamet hos House of Control har hjulpet hundredvis af private og offentlige virksomheder med at skabe sig et overblik over deres aftaler og forpligtelser. Her er deres bedste tips til, hvordan du som kunde kan komme endnu bedre fra start.


10 karrieretips til den ambitiøse CFO

Nysgerrighed, personlig udvikling, tjek på den nyeste teknologi ... En CFO, der vil frem i verden, må kæmpe på mange fronter. Her får du en international CFO-eksperts 10 bedste tips til, hvordan du vinder slaget.


Customer Success i en virksomhed, som stort set aldrig mister kunder

Hvad er det, Jeremy Freeman går efter, når han skal ansætte medarbejdere til Customer Success-afdelingen i en virksomhed, hvor kunderne bliver år efter år? Det er særligt fem egenskaber, som han lægger vægt på hos ansøgerne.


Sådan bruger Elkjøp Nordic, Sparebanken Vest og Brandsdal vores løsning

Læs hvordan tre store kunder har stor gavn af at bruge Complete Control.


Mr. Højt og Lavt i House of Control

Høj fart, faglige udfordringer og mange beslutninger i et selskab i ekstrem vækst. Det er hverdagen for den unge civiløkonom Martin S. Nygaard i House of Control. Læs mere om, hvorfor han trives i det norske SaaS-selskab.

Chat
Book demo