Tak til alle jer, der var med til at gøre 2018 til et rekordår for os

Et rigtig godt 2017 blev til et endnu bedre 2018 for House of Control. Og udsigterne for 2019 er endnu lysere, blandt andet fordi erhvervslivet i Skandinavien har været et glimrende laboratorium for vores produktudvikling.

Blev I en del af Team HoC sidste år, eller var I allerede om bord som kunder? Vi kan love jer, at rejsen kun lige er begyndt, og at I i løbet af de kommende år vil opleve, at vækst og lønsomhed investeres i ny og bedre funktionalitet.

En funktionalitet, som er helt afgørende. House of Controls succes er nemlig baseret på produkter, der giver kunderne en nytteværdi, som er til at tage og føle på. Med Complete Control får kunden for eksempel fuld kontrol over sine aftaler, aktiver, forpligtelser og løbende indtægter.

Ekstrem vækst i 2018
Vi kan slå fast, at kunderne oplever dette som utroligt positivt. Det ser vi ikke mindst i form af et forsvindende lavt frafald af eksisterende kunder. I kombination med et aktivt salgsapparat og et solidt kundeteam bidrog det til en ekstrem vækst for HoC i 2018:

● Nysalg steg med 65 procent
● Annual Recurring Revenue (ARR) steg med 42 procent til NOK 80 millioner
● Omsætningen steg med 35 procent, hvoraf ARR udgør 92 procent
● Al vækst er organisk

– Vi bliver ydmyge og ikke så lidt stolte over, at så mange nye kunder har valgt at bruge vores løsninger, siger administrerende direktør Lasse Sten.

Skandinavien er et unikt laboratorium
Norge er stadig det største marked målt på omsætning, men i 2018 opnåede virksomheden også en solid vækst i Danmark og Sverige, godt hjulpet på vej af stærke ansættelser og dygtig ledelse i de respektive lande. På begge markeder blev både abonnementsporteføljen og medarbejderantallet fordoblet i 2018.

– Skandinaviske virksomheder i både den private og den offentlige sektor har været et glimrende laboratorium for vores løsning. Virksomhederne i denne del af verden har en kombination af slank organisation og en høj grad af outsourcing samt mange underleverandører. Det fører til en jungle af aftaler, som Complete Control giver virksomhederne hurtig og præcis kontrol over.

Lyse udsigter for 2019 and beyond
Sten siger, at udsigterne ser lyse ud, og at der vil komme yderligere vækst, også uden for Norden.

– I 2019 introducerer vi femte generation af Complete Control, topmoderne og spækket med ny og spændende funktionalitet. Inden for kort tid lancerer vi supplerende produkter, som vil styrke os yderligere ved at gøre os i stand til at løse nye udfordringer for kunderne. Alt dette gør os stærke, når vi bevæger os ind på nye markeder.

Vil du vide mere om, hvordan vores løsninger kan hjælpe din virksomhed?