Budgettér for vækst!

Har I likviditet til at finansiere de planlagte nyansættelser i august 2019? Det bedste udgangspunkt for at besvare det spørgsmål er et godt budget – og fuld kontrol over de indtægter og udgifter, der allerede er på plads.

I det seneste nyhedsbrev delte vi 6 trin til mere nøjagtige prognoser. Denne gang går vi videre til budgetteringen, som prognoserne ofte er en del af.

Oversigt over strategiske handlinger
Når strategien skal føres ud i livet og omsættes til konkrete handlinger, melder det typiske spørgsmål sig: Har vi råd til det? Uanset om du er CFO eller controller, er god budgettering en del af dit håndværk og en central del af din rolle.

Idealet er at have fuldstændigt overblik over fremtidige likviditetsstrømme i alle dele af organisationen. Mange bruger stadig regneark, men der er væsentlige fordele at hente for virksomheder, der opgraderer til en fuldt automatiseret løsning.

Med Complete Control kan brugeren enkelt få det fulde overblik over kommende udbetalinger og indbetalinger, som er knyttet til løbende aftaler. Det giver dig ikke bare hurtige og nøjagtige budgetprocesser og illustrerede rapporter. Det giver dig også et godt udgangspunkt for at skære unødvendige udgifter fra og på den måde frigøre likviditet til opskalering af virksomhedens aktiviteter.

Brugervenlig SaaS-løsning tjener hurtigt sig selv ind
For brugeren vil løsningen i de kommende år være gaven, der bliver ved med at give: Når for eksempel en huslejeaftale er registreret i Complete Control, kan de fremtidige forpligtelser tilføjes sammen med de aftalte indeksreguleringer. Automatisering giver færre fejl, øger nøjagtigheden og gør det muligt at træffe mere velfunderede forretningsbeslutninger baseret på omfattende rapportering og analyse af tilgængelige data.

Complete Control har et attraktivt og brugervenligt interface og en intuitiv funktionalitet. Det betyder, at du og dine kolleger kan komme hurtigt i gang. Og som en skybaseret tjeneste (SaaS) er Complete Control overlegen, når det gælder sikkerhed, stabilitet og gennemførelse af opdateringer.

Hos House of Control sætter vi en ære i at give dig mulighed for at bruge så meget tid som muligt på de dele af budgettet, som i sagens natur er usikre. Det gør vi, fordi det er spild af tid at kortlægge det åbenlyse. De indgående og udgående poster, som du ved kommer næste år, skal kunne budgetteres i en fart.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan smart software kan hjælpe jer med at budgettere hurtigere og mere nøjagtigt!