Vi har lanceret en turbo til ROI

Complete Service Agreement er navnet på tjenesten, som øger kundens gavn, glæde og gevinst ved at bruge Complete Control. Tjenesten styrker oplæring og support og indeholder et par højaktuelle godbidder.

Ville det være nyttigt for din virksomhed at have en aktiv database, hvor I har registreret alle aftaler, som kræver diverse håndtering i henhold til den nye persondataforordning, GDPR? En database, hvor du med nogle få tastetryk kan udtrække en statusrapport, når Datatilsynet beder om det?

Eller hvad med gratis tyverimærkning af computerudstyr og andre aktiver, som er knyttet til en døgnåben vagtcentral? Disse mærker hjælper jer ikke bare med at få stjålet udstyr tilbage – de gør det også nemt at finde ting, der forsvinder eller bliver glemt.

Disse to tjenester er frynsegoder, som følger med, når din virksomhed tegner en Complete Service Agreement med House of Control. Det er en tjeneste, som vi først og fremmest lancerer for, at vores kunder hurtigere skal kunne opnå øget kundetilfredshed og endnu større fordele ved at anvende Complete Control.

Den nye tjeneste er baseret på feedback fra vores mest engagerede kunder: Vi kan se, at jo flere medarbejdere hos kunden, der er aktive brugere af Complete Control, jo mere de registrerer i løsningen, og jo oftere den bruges, desto højere er kundetilfredsheden. At større anvendelse giver større kundetilfredshed skyldes redskabets stærke egenskaber: Kunderne reducerer omkostningerne, får større kontrol og mindsker personafhængigheden – tre ting, som enhver CFO har på sin ønskeliste.

Vi ved, at øget indsigt i fordelene fører til øget anvendelse. Med Complete Service Agreement får alle interne brugere hos kunden op til to årlige kurser. Kurserne sikrer oplæring i optimal brug af Complete Control, og deltagerne holdes ajour med ny funktionalitet. Kurserne kan også inkludere oprydning og ændringer i grundstrukturen.

Har I brug for mere oplæring? I kan frit deltage i vores webinarer, og hvis I har brug for praktisk hjælp, får I 30 procent rabat på konsulenttimer.

Vi har skabt Complete Control for at gøre det enkelt for brugerne at danne sig et samlet overblik over aktiver, aftaler, forpligtelser og virksomhedens løbende indtægter. Uanset hvor god løsningen bliver, kan der dog med tiden opstå et behov for at rydde op i de registrerede data. Derfor har vi i Complete Service Agreement inkluderet en årlig revision.

Vi er overbevist om, at disse fordele udgør en attraktiv pakke for vores brugere. Det mener vi, fordi vi har udviklet tjenesten på baggrund af en række kunders tilbagemeldinger om, at de ønskede lettere adgang til oplæring og rådgivning fra vores eksperter.

Kundernes udgift til brug og udvikling af løsningen bliver mere forudsigelig. Og så får de ikke mindst ovennævnte frynsegoder, hvad angår tyverimærkning og GDPR. Som en af vores kunder sagde med et glimt i øjet: Med denne tjeneste får House of Control lov til at smage sin egen medicin – og det klæder jer!

Skal vi tage en snak om, hvordan I kan blive endnu mere tilfredse brugere af Complete Control?