Fuld kontrol på aftaler = Økonomisk vækst!

Iværksætteren Lasse Sten, fra House of Control, udviklede det værktøj som alle virksomheder i vækst har brug for hvis de ønsker at få bedre kontrol på likviditeten.

Når du ansætter nye mennesker og investerer i fremtidig vækst, vil virksomhedens risiko øges og blive mere sårbar. Jo stærkere en vækst virksomheden besidder, jo vigtigere en god likviditetsstyring og lav arbejdskapital.

– Udfordringen for mindre vækstvirksomheder er, at de som regel ikke har professionel økonomikompetence i huset. Men derfor forsvinder behovet for en god økonomistyring ikke, siger Lasse Sten, administrerende direktør for House of Control, som selv er iværksætter.

Et produkt som giver en hel ny oversigt – Skabt af iværksættere – til iværksættere

Sammen med kollegerne i House of Control, har han udviklet et værktøj som han ønskede, at ham havde haft adgang til for mange år siden. Værktøjet hedder Complete Control – en skybaseret løsning, hvor virksomheden har fuld kontrol over alle aktiver, aftaler og andre forpligtelser.

– Med dette værktøj får du en hurtig og præcis oversigt over alle kommende udgifter i forbindelse med virksomhedens forskellige forpligtelser. Først og fremmest giver det virksomheden en fremragende kontrol over likviditeten. For det andet får du mulighed for at reducere omkostninger, som din virksomhed ikke behøver, siger Sten.

Tips til bedre likviditetsstyring

  • Skær ned på lagertiden
  • Fakturér hurtigere
  • Få kunderne til at betale ved forfaldsdato
  • Skaf jer bedre vilkår hos leverandørerne
  • Udnyt jeres aftaler bedre!

En omkostning bør altid være til indkomstoptagelse, men virkeligheden fungerer sjældent lige så godt som i teorien. Når virksomhedens forskellige aftaler ikke er kendt for hele organisationen, kan det blive svært at udnytte mulighederne. Med Complete Control kan som udgangspunkt alle få adgang til alle virksomhedens aftaler.

– Virksomheder under vækst, skal udnytte deres aftaler maksimalt. Hvis du ønsker at anvende rammeaftaler og målrettet indsats for at øge bundlinjen, findes der ingen vej udenom en etablering af et struktureret, automatiseret kontraktstyringssystem, siger Sten.